Kursus bogføring regnskab regnskabskursus markedsføring nyhedsbreve og iværksætterrådgivning Aalborg 

 

Iværksætterrådgivning, undervisning, økonomi og markedsføring Ring 30 260 360

 

Om Topsight

 Om TOPSIGHT

Kurser og workshops regnskab bogføring markedsføring google

 Styr på regnskabet?

kursus word excel outlook office pakken

 Synlig på internettet?

kursus c5 summasummarum winfinans saldi stellar

 Er du iværksætter?

Iværksætterrådgivning - rådgivning af iværksættere i Aalborg og Nordjylland

 Referencer

Udtalelser om Topsight

 Kontakt

“Gitte Madsen....besidder den der evne, som i bogstaveligste forstand er guld værd for mange af os andre! Gitte besidder nemlig evnen til, at inspirere og vedholde én i at finde og forfølge sine mål! Ud over at gøre ovenstående for mig, har Gitte være fantastisk til, på kort tid, at sætte sig ind i min tankegang og mine potentialer. Dette har udmøntet sig i, at Gitte har sat mine mange idéer i system og sat fokus på, hvor jeg er nu, hvor jeg vil hen og hvordan jeg kommer der hen.
Da jeg opsøgte Gitte, var jeg ved at drukne i arbejde, jeg brugte rigtig mange timer på arbejdet men jeg havde slet ikke en tilsvarende indtægt, jeg havde spredt mine interesseområder for bredt men turde ikke slippe nogen af områderne – For tænk nu hvis det lige er der kunderne kommer! Efter få coaching møder med Gitte fik jeg sat fokus på arbejdsopgaverne samt sat opgaverne ind i kalenderen, så de blev udført i rigtig rækkefølge. Samtidig var Gitte fantastisk som brainstormings partner – hun er lynhurtig til, at finde ordene og ping ponge dem sammen efter, at have skåret dem ind til benet/budskabet.
Gitte besidder desuden evnen til at vise, at hun virkelig brænder for at hjælpe. Hun er fabelagtig til at give selvtillid uden at tage kredit selv!
Med kærlige tanker og stor taknemmelighed”
Lena Sand Øjerson, Rebild Huset

Synlig på internettet
Gitte Madsen har været en afgørende faktor i min opstart af virksomhed, da hun har været den der har gjort hele forskellen. God mentor med overblik og erfaring. Hendes kursus "Bliv set på Google" gav mig redskaber til at optimere min hjemmeside, så den nu er opgraderet rent søgemæssigt.
Jane Christensen, Positiv Forandring

Jeg kan kun varmt anbefale kurset "Bliv set på Google" Kurset blev holdt i dejlige omgivelser med en meget kompetent, underviser. Der var tid til det hele, det vi kom efter altså, hvordan vi gjorde så vores hjemmesider kunne ses på Google, men vi havde også tid til at veksle erfaringer på godt og ondt. Alt i alt et rigtig godt kursus hvor man får noget for pengene.
Karna Mollerup, printerpatroner.dk

En god og målrettet undervisning, der var tid til hver enkelt - en stor fordel, når der sker læring.Gode enkle forklaringer vist med mange praktiske eksempler, der er til at forholde sig til - og lige det jeg har brug for, når jeg skal indlære. Tak for det.
Helle Larsen, Nordcoach

Praktisk og effektiv markedsføring

Det var et meget inspirerende kursus med relevant indhold der, ud over at give flere rigtig gode konkrete tips og forslag, også gav næring til egen tankevirksomhed.
Hanne Kristensen,, HJE-Erhvervsservice

Jeg er blevet mere fokuseret og målrettet i forhold til at få lavet en markedsføringsplan.
Susan Espersen, Espersen & Partnere

TOPSIGHT - Kobbelhøjvej 2 - 9260 Gistrup - tel.: 30 260 360 - email: info@topsight.dk